سبک زندگی, غذاها

ادویه گوشت

ادویه گوشت
2.5/5 - (2 امتیاز)

وقتی در شیشه ادویه را باز می کنیم متوجه انواع بوهای معطر و عجیب درون شیشه می شویم این بوها از انواع ادویه هایی که با هم ترکیب نموده اید بدست می آید. ادویه گوشت نیز از ترکیب چندین نوع ادویه ساده بدست می آید و بوی معطر و دل انگیزی را به گوشت هدیه می دهد.

شناخت ادویه گوشت

از قدیم از این ادویه برای طعم دهی و گرفتن بوی گوشت استفاده می شده است و تا کنون هم از ادویه ترکیبی گوشت استفاده می گردد.
این ادویه از ترکیب نمودن ادویه های: چیلی، فلفل سیاه، ادویه برگ بو و… که بسیار برای بدن خاصیت دارد بدست می آید.

آماده سازی غذایی که در آن گوشت استفاده شده گاهٱ شاید کمی مشکل باشد چرا که نمی توان به راحتی بوی گوشت را ازبین برد. اما با استفاده نمودن از ادویه گوشتی این مشکل حل شده و می توان بهترین غذاهای گوشتی را با این ادویه طبخ و برای عزیزان خود آماده نمود.

ادویه گوشت

مواد تشکیل دهنده ادویه گوشت به همراه خواص آن

تمام مواد تشکیل دهنده این ادویه ترکیبی منحصربه فرد بوده و خواص ویژه ایی را برای درمان و سلامت بدن دارد. در ادامه با خواص این ادویجات خواهیم پرداخت:

فلفل سیاه

فلفل سیاه به دلیل طعم تندی که دارد باعث ایجاد یک طعم عجیب و جالب در غذا می شود و در ثانی می توان از خواص بی‌نظیر این ادویه استفاده نمود. از خواص اصلی ادویه فلفل سیاه می توان به: ضد سرطان بودن، ضد باکتریایی بودن، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت سیستم گوارشی و … اشاره نمود.

پودر زیره

زیره یک دانه معطر و همچنین ضد نفخ می باشد که در اکثر آشپزخانه ها وجود دارد و به عنوان ادویه در غذاها یا به صورت دمنوش قابل استفاده می باشد. زیره به دو صورت سبز و سیاه است که هر کدام خواص جداگانه و منحصربه فردی را برای بدن به همراه دارند. این خواص شامل: ضد صفرایی، ضد عفونی کننده، ضد نفخ و… است. همچنین در غذاهایی که از حبوبات دارد، استفاده می گردد تا نفخ آنها را ازبین ببرد.

پودر دارچین

این پودر از نوعی گیاه خوشبو که در بیشتر کشورها وجود دارد بدست می آید و به عنوان ادویه در غذا و چاشنی در شیرینجات قابل استفاده می باشد.
به عنوان ماده اولیه در ادویه گوشت استفاده می شود و باعث خوش طعم شدن گوشت می گردد.

از خواص این ادویه می توان به: پیشگیری از دیابت، کاهش نمودن وزن، درمان آلزایمر، وجود مواد معدنی و… اشاره نمود.

زردچوبه

طلای زرد هندوستان یا همان زردچوبه از معروفترین ادویه ها در مصارف آشپزی می باشد و به عنوان یک ادویه کاربردی در طعم و رنگ دهی گوشت بسیار مهم عمل می کند. به غیر از این خواص دارویی نیز دارد و می توان به: آنت اکسیدان بودن، کاهش التهاب، درمان و کاهش آلزایمر و… اشاره نمود.

ادویه

پودر تخم گشنیز

یکی دیگر از ادویه های معروف هندوستان پودر تخم گشنیز است. این ادویه معطر بوده و ما ایرانی ها از آن در مصارف آشپزی بسیار استفاده می نماییم. همچنین به دلیل عطر خوشی که دارد در صنعت عطر سازی نیز کاربرد دارد.

از خواص این ادویه دارویی می توان به طور خلاصه به این موارد اشاره نمود: تصفیه خون، درمان اضطرا، استرس، کاهش فشار خون، دفع سنگ کلیه و مثانه و… .

پودر برگ بو

برگ بو یک گیاه معطر می باشد که در ساخت ادویه، دارو و حتی باغبانی بسیار کاربرد دارد. درخت آن در تمام فصل ها سبز می باشد و شکوفا شدنش مربوط به اوخر فصل بهار و ابتدای فصل تابستان می باشد.

این ادویه گیاهی در معطر نمودن گوشت بسیار کارساز است و خواص منحصربه فردی همچون: خاصیت ضد التهابی، اشتها آور، ضد میکروبی، تقویت معده، درمان سردرد، درمان معده و… را دارا می باشد.

ادویه چیلی

فلفل چیلی یا همان فلفل قرمز بومی قاره آمریکا بوده و امروزه در سراسر جهان وجود دارد. فلفل خشک و پودر شده آن نیز به پودر پاپریکا معروف می باشد.
و جسارت می خواهد کسی بتواند این فلفل بی نهایت تند را بخورد. اما همین فلفل تند خواص بی‌نظیری برای سلامت بدن دارد و به شکلهای مختلف از خواص آن می توان بهره برد.

خواص ادویه چیلی: آنتی کسیدان، تسکین درد، کاهش وزن و… می باشد و به طعم دهی گوشت کمک فراوانی می کند.

ادویه ترکیبی

طرز تهیه ادویه ترکیبی

ابتدا تمام مواد اولیه گوشت را آماده کنید سپس به اندازه لازم آنها را آسیاب نمایید. بعد از آسیاب نمودن درون یک ظرف در دار محکم قرار دهید و در آن را ببندید. در ازای هر نیم کیلو گوشت ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری ادویه گوشت را می توان استفاده کرد.

اگر وقت کافی برای تهیه این ادویه ندارید می توانید از عطاری ها یا فروشگاه‌های اینترنتی این ادویه ترکیبی را خریداری نمایید و مصرف کنید.

تذکر

توجه کنید که حتمٱ در ظرف محکم بسته باشد چرا که اگر هوا وارد ظرف گردد باعث ازبین رفتن بو و طعم ادویه گوشت شده و فاسد می گردد.

بهتر است از مصرف زیاد این ادویه خودداری شود چون باعث می شود آن طعم لذیذ و خوشمزه تغییر نماید.
یا باعث ایجاد حساسیت یا آلرژی در فرد گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *