پوست و مو, دسته‌بندی نشده, زیبایی, طب سنتی, نسخه های گیاهی

درمان و رفع بیماری پوست مرغی

رفع بیماری پوست مرغی
3.5/5 - (2 امتیاز)

بیماری پوست مرغی یک از بیماری های ژنتیکی است که سبب ریزش ناگهانی موها می شود. این بیماری در نواحی مختلف بدن رخ می دهد و به دلیل تجمع چربی ها و بسته شدن منافذ پوست، پوست متورم و قرمز ایجاد می شود راه کاهش و رفع بیماری پوست مرغی وجود دارد که در ادامه مقاله دکتر اویل به آن خواهیم پرداخت.

بیماری پوست مرغی مسری نیست و در فصل زمستان به دلیل سرمای هوا عوارض بیماری تشدید می شود. علاوه بر عوارض بیماری پوست مرغی در دواران باردار تشدید می شود. این بیماری عموماً پس از سن سی سالگی از بین می رود یا عوارض آن بسیار کم می شود. تمامی راه هایی که برای درمان بیماری پوست مرغی از آن ها نام برده می شود در واقع راه هایی برای کنترل عوارض ناشی از بیماری پوست مرغی هستند نه درمان. متأسفانه بیماری پوست مرغی هیچ درمان قطعی ندارد.

رفع بیماری پوست مرغی

روش های درمان بیماری پوست مرغی

روش های مختلف سنتی و شیمیایی زیادی برای درمان عوارض ناشی از بیماری پوست مرغی وجود دارد، در ادامه به چند مورد از مهم ترین آن ها اشاره خواهیم کرد.

حمام آب گرم

همان طور که گفتیم بیماری پوست مرغی باعث می شود تا  منافذ پوست بسته شوند، حمام آب گرم کمک می کند تا منافذ باز شوند، شما می توانید هر روز بدنتان را کاملاً با آب گرم و لیف بشویید و سپس از روغن های طبیعی مثل نارگیل برای مرطوب کردن نواحی که دچار پوست مرغی شده اند استفاده کنید. توجه کنید گه اگر کل بدن شما دچار این عارضه نشده است مجاز به استفاده از روغن در تمام نواحی بدن نیستید چرا که چربی اضافه خود باعث بسته شدن منافذ و تشدید جوش می شود.

روغن زیتون

روغن زیتون

روغن زیتون به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان های فراوان سطح پوست را مرطوب و از بروز عفونت و قارچ در سطح پوست جلوگیری می کند. علاوه بر این شما می توانید از روغن زیتون به عنوان اسکراب نیز استفاده کنید بدین صورت که روغن زیتون را با دو قاشق شکر و یک قاشق عسل مخلوط کنید سپس مخلوط را روی پوستتان قرار دهید پس از حدود بیست دقیقه پوستتان را بشویید. نکته ی مهمی که باید مد نظر داشته باشید این است که ممکن است که ممکن است شما به همه یا یکی از این مواد حساسیت داشته باشید به همین دلیل در ابتدا اسکراب را روی قسمت کوچکی از پوستتان تست کنید اگر قرمز، متورم یا سوزش و خارش  نداشتید می توانید از اسکراب استفاده کنید. در صورت بروز هر کدام از این عوارض از استفاده از اسکراب خودداری کنید.

لایه برداری برای رفع بیماری پوست مرغی

لایه برداری یکی از روش هایی است که به کمک آن می توانید لایه های مرده پوست را پاک‌سازی کنید و از این طریق از تجمع آلودگی ها و تشدید عفونت در سطح پوست جلوگیری کنید. متخصصان توصیه می کنند افراد مبتلا به بیماری پوست مرغی روزانه به کمک لیف یا سنگ پومیس سطح پوستشان را پاک‌سازی کنند.

از لباس های گشاد استفاده کنید.

لباس های تنگ باعث تشدید خارش و عوارض ناشی از بیماری پوست مرغی می شوند. به همین دلیل محققان توصیه می‌کنند افراد مبتلا به بیماری پوست مرغی حدالامکان از لباس های تنگ و چسبان استفاده نکند. هرچه سطح تماس کمتر باشد خارش و عوارض ناشی از بیماری کمتر می شوند.

 

سرکه سیب

سرکه سیب برای رفع بیماری پوست مرغی

یکی از مواد طبیعی عالی برای درمان بیماری پوست مرغی سرکه سیب است. سرکه سیب سرخ منافذ پوست را کاملاً باز می کند و باعث کاهش عوارض ناشی از بیماری می شود. شما می توانید از مخلوط سرکه سیب سرخ و آب استفاده کنید و محلول حاصل را روی محل هایی از پوستتان که دچار بیماریپوست  مرغی شده است قرار دهید. بعد از حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پوستتان را بشویید می توانید از این محلول دو بار در روز استفاده کنید.

همچنین می توانید از مخلوط روغن نارگیل و سرکه سیب سرخ نیز استفاده کنید بدین صورت که نصف فنجان سرکه سیب را با یک قاشق روغن نارگیل خوب مخلوط کنید سپس یک قاشق سویسی لسیتین به آن اضافه کنید و به صورت روزانه به عنوان مرطوب کننده آن را روی پوست تان قرار دهید. حتماً قبل از استفاده تست کنید که آیا به مخلوط حاصل حساسیت دارید یا خیر.

روغن ویتامین E

روغن ویتامین E به دلیل دارا بودن مواد مغذی سطح پوست را کاملاً مرطوب می کند و از بروز خارش پوستی جلوگیری می کند اگر به روغن ویتامینEدسترسی ندارید تنها کافی یک کپسول ویتامین را باز کنید و سپس روغن داخل کپسول را روی نواحی که دچار بیماری پوست مرغی هستند کاملاً ماساژ دهید.

نتیجه گیری

بیماری پوست مرغی از جمله بیماری هایی است که درمان قطعی برای آن وجود ندارد و تمامی روش ها و راهکار ها تنها عوارض ناشی از بیماری را کاهش می دهند. در این مقاله تعدادی از بهترین راهکار ها و مواد طبیعی که در کاهش بعوارض ناشی از بیماری پوست مرغی مؤثر هستند را بررسی کردیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *