خواص گیاهان دارویی, گیاهان دارویی

عناب | شناخت و نحوه مصرف گیاه دارویی عناب

این پست چقدر براتون مفید بود؟

ما در فروشگاه عطارچیان  به شما درمان‌‌‌های طبیعی و خانگی را آموزش می‌دهیم تا با آنها به راحتی بتوانید از پس مشکلات خود بر بیایید. در ادامه خواص درمانی عناب را خواهید خواند. ما محصولاتی داریم که شما میتوانید با مراجعه به لینک آنها که در ادامه آورده شده است اقدام به خرید محصولات مورد نیاز خود کنید. با ما همراه باشید.

محصولات پیشنهادی مجموعه فروشگاه عطارچیان در این مقاله:

[button title=”عرق عناب” link=”https://attarchian.com/product/%d8%b9%d8%b1%d9%82-%d8%b9%d9%86%d8%a7%d8%a8/” target=”_blank” align=”” icon=”” icon_position=”” color=”green” font_color=”” size=”big” full_width=”” class=”” download=”” rel=””]

[button title=”روغن عناب” link=”https://attarchian.com/product/jujube-oil/” target=”_blank” align=”” icon=”” icon_position=”” color=”green” font_color=”” size=”big” full_width=”” class=”” download=”” rel=””]

عناب میوه ایی بیضی شکل و گرد می باشد که پوستی سفت و صاف دارد. نرسیده آن زرد مایل به سبز یا قرمز مایل به قهوه ای است و رسیده اش شبیه رنگ ماهاگونی است. وقتی که میوه آن کامل رسیده باشد کم کم چروک می شود و به خرمای خشک شبیه می شود. در دو نوع زرد و سبز وجود دارد هر چه رسیده تر باشد رنگ آن فرق می کند. سبز، زرد و قهوه ای رنگ های آن هستند که کیفیتی شبیه سیب دارد. دانه دار، گوشتی ترد و آبی رنگ می باشد.

در مرکز آن گودالی گوشتی شکل به رنگ سبز کم رنگ تا سفید قرار دارد که قابل خوردن نیست. طعم آن شیرین، تند و تا حدودی هم ترش است. میوه گیاه عناب آخر تابستان تا پاییز در دسترس بوده و از آن می توان استفاده کرد.

بومی چین می باشد و به عنوان مواد غذایی و دارویی در این کشور مشهور است. عناب یک خاصییت زینتی نیز دارد. چون میوه آن به شکل خاصی روی درخت آویزان است. در چین از این گیاه وقتی که چروکیده شد مانند خرما استفاده می کنند. این گیاه را به شکل تازه هم مصرف می توان کرد و حدود ۴۰۰ نوع عناب در جهان وجود دارد و میوه های آن به نام های: خرمای قرمز، کره ای و چینی وجود دارند.

عناب در آسیا خیلی کمیاب و جزء کالاهای اساسی زیر کشت می رود. عناب در ایالات متحده به دو گونه لی و لانگ مشهور است.

[info_box title=”” image=”” animate=””]درمان میگرن | درمان میگرن با گیاهان داروی[/info_box]

عناب

خواص درمانی عناب

عناب سرشار از ویتامین C می باشد. فیبر این گیاه بسیار فراوان است که باعث تنظیم دستگاه گوارش می شود و آنتی اکسیدانی که در این میوه وجود دارد سیستم ایمنی را تقویت می کند. مواد معدنی موجود در عناب مانند: پتاسیم سطح مایعات را تنظیم می نماید، برای مبارزه با ویروس روی مناسب است و فسفر آن رشد استخوان ها را افزایش می دهد. عناب یک داروی شفا بخش در طب چینی می باشد. این گیاه را با افزودن در چای برای کاهش استرس و گلودرد استفاده می کنند.

در غذاها به صورت خام بیشتر مصرف می شود، چون شیرین و ترد است. پوست و گوشت آن خوراکی می باشد و به عنوان میان وعده و دم کرده قابل استفاده است. همچنین در سالاد ها به صورت برش، یا به شکل تازه هم می شود آن را استفاده کرد.

در: کیک، شیرینی و غذاهای برنجی نیز قابل مصرف می باشد. به عنوان میوه خشک هم بکار می رود و در سس ها و سوپ ها می توان از آن استفاده نمود. به عنوان شربت و دودی کردن تا طولانی مدت ماندگاری دارد. در بیشتر: مرکبات، مغزها، مرغ، ماهی و گوشت ترکیب می شود. ۲ تا ۴ هفته در ظرف در بسته عناب تازه را در یخچال نگهداری می کنند. عناب تازه دور از نور خورشید و جای خنک ۶ تا ۱۲ ماه قابل مصرف می باشد.

[info_box title=”” image=”” animate=””]درمان بیماری افسردگی | خواص گیاهان و مکمل ها برای کمک به افسردگی[/info_box]

عناب

چینی ها در جشن سال نو به عنوان نماد خوش شانسی و ثروت از عناب استفاده می کنند. در گذشته در معبد بودایی به عنوان میوه هدیه داده می شد و کم کم به خاطر شیرینی که داشت بیشتر مورد توجه قرار گرفت و نوعی شادی آور محسوب می شود. در دسر ها و میان وعده ها و چای استفاده می کردند. خانواده ها روزهای جشن یک جا جمع و از غذایی که با عناب درست شده استفاده و خوش می گذراندند. کیکی بخار پز با عناب درست می شد که پر از برنج بود و با عناب آن را تزئین می کردند و با خمیر عناب آن را پر می نمودند و طرح هایی آجر طلا یا گل، روی آن تزیین می کردند.

[info_box title=”” image=”” animate=””]فواید نعناع برای سلامتی | چگونه می توان از نعناع برای سلامتی استفاده نمود؟[/info_box]

جغرافیای و تاریخ گیاه عناب

عناب بومی کشور چین است که ۴۰۰۰ سال آنجا کشت می شود. بعد از مدتی در امتداد جاده ابریشم کاشت شد. در آسیا، خاورمیانه و اروپا سپس منتقل یافت. این گیاه در چین و به صورت تازه و خشک استفاده می شود. در سال ۱۹۰۸ مایرز، که از چین بازدید نمود ۶۷ نوع از آن را به آمریکا برد و در چیکو کالیفرنیا کاشته شد و به جاهایی چون: اوکلاهما، نیومکزیکو، تگزاس و جورجیا فرستاده شد. از این ارقام ۴ رقم در ایالات متحده کاشت می کنند که امروزه در بیشتر کشورها مانند: آسیا، اروپا، استرلیا و آمریکا موجود است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *